Gör KTHs miljöutbildning - de första 25 får en gåva!

Publicerad 2016-11-08

Har du gjort miljöutbildningen för anställda? Om inte så borde du passa på nu! De första 25 som gör klart utbildningen får en GreenCup.

KTH innehar sedan september 2015 miljöcertifikat enligt ISO 14001. En grundläggande del av arbetet är den grundläggande miljöutbildningen för alla anställda på KTH. Utbildningen är i två delar på 20 respektive 30 minuter och introducerar begreppet hållbar utveckling och berättar om hur vi på KTH arbetar med miljö och hållbar utveckling. På EES-skolan är det idag drygt 200 personer som inte har gjort utbildningen, eller bara gjort en del av utbildningens två obligatoriska delar.

Bli en av de 25 första

De 25 personer som gör utbildningens båda delar, och sedan meddelar emste@kth.se att hen är klar, kommer att få en gåva som ett tecken på vår uppskattning, en fin GreenCup!

Följ länken nedan för att komma till utbildningen och tryck på den rosa EES-rutan

Har du frågor, kontakta EES-skolans miljöombud, Elin Stender.

Elin M Stender
Elin M Stender, programhandläggare 087909087